Installér Kaspersky Password Manager-udvidelsesprogrammer

Udvid alle | Skjul alle

Kaspersky Password Manager lader dig installere udvidelser på alle installerede browsere. Hvis du installerer en ny browser, der understøttes af Kaspersky Password Manager, vises browseren i afsnittet Browsere, og du kan installere udvidelsesprogrammet til browseren. Du kan også installere browserudvidelser manuelt.

Designtemaet for Kaspersky Password Manager-udvidelsen tilpasser sig automatisk til browserens tema.

Installér Kaspersky Password Manager-udvidelsesprogram

Specifikationer for browserudvidelser

Kaspersky Password Manager giver dig mulighed for at installere udvidelsesprogrammer til Chrome, Edge, Firefox, Yandex.Browser og andre Chromium-baserede browsere, hvis disse browsere er installeret på computeren.

Mozilla Firefox

Når du installerer udvidelsen til Mozilla Firefox, vil du blive bedt om at give dit samtykke til at indsamle og behandle data. Ellers vil du ikke kunne bruge udvidelsen.

Der vil også være en ikke-obligatorisk mulighed, der kan hjælpe os med at forbedre vores produkter og tjenester ved at aktivere indsamling af brugsstatistikker. Hvis du har slået denne mulighed til, og derefter ændrer din beslutning, kan du slå den fra i udvidelsesindstillingerne.

Slå indsamling af brugsstatistik fra/til

Microsoft Edge Legacy

Den forældede version af denne browser, Microsoft Edge Legacy, understøttes ikke længere.

Sådan fjerner du den ikke-understøttede udvidelse fra din computer

Se også

Brug automatisk lagring og automatisk udfyldning